Ceahlaul - CFR 0-1

Se vede mâna lui Grig! Ceahlăul - CFR 0-1

CFR Cluj a câştigat al doilea meci consecutiv, 1-0 la Piatra Neamţ, şi se apropie în clasament de locurile de Europa League
CFR Cluj le-a stricat sărbătoarea moldovenilor, care au săbătorit aseară 94 de ani de la înfiinţarea clubului
Petre Grigoraş i-a administrat prima înfrângere lui Vasile Miriuţă pe teren propiu şi a doua în campionat, după cea din meciul cu Steaua (1-2). Ceahlăul venea după o evoluţie bună etapa trecută, când a reuşit să plece cu un punct din “Ştefan cel Mare”, iar CFR Cluj a făcut instrucţie cu Oţelul Galaţi, echipă căreia îi administrase un incredibil 7-2. Meciul în sine a fost unul tacticizat şi cu puţine ocazii de gol, niciunul dintre cei doi antrenori nedorind să rişte. Grigoraş a avut avantajul unui lot mult mai valoros decât Vasile Miriuţă şi acest lucru s-a văzut în special în repriza a doua. Atunci când brazilianul Denilson Gabionetta a avut câteva incursiuni periculoase şi a creeat panică în careul moldovenilor.

Tade a făcut diferenţa

Clujenii au reuşit să marcheze golul victoriei în partea a doua, prin francezul Tade (69), care a spart gheaţa în tricoul vişiniu. După victoria de la Piatra Neamţ, CFR Cluj se apropie de locurile de Europa League, iar Petre Grigoraş şi-a prelungit şederea în Gruia cel puţin până la finalul anului. Dacă Paszkany i-ar acorda încrederea necesară, probabil că sezonul viitor ar avea o echipă imbatabilă şi pe teren, nu doar la birouri!

Echipele de start

Ceahlăul: Jović- Dumitraş, Marc, Cânu, L.Cazan- Onciu, Stana- Ad.Gheorghiu, Golubović, Chitoşcă- Jula
Rezerve: Jicha, Ichim, Dică, Rusu, Constantinescu, Popadiuc, Garcia

CFR Cluj: Felgueiras - Maftei, Piccolo, Rada, Camora - Muniru, Djokovic, Gabionetta - Maah, Ogbu, Tade
Rezerve: Mincă, Hora, Sepsi, Deac, Rui Pedro, Velayos, Obiora.