Batin ar putea sa revina in Gruia

"Vişiniii" au soluţii pentru criza din ofensivă: Paul Batin e varianta-surpriză, cel puţin din punct de vedere economic. Atacantul de 26 de ani a fost împrumutat de CFR Cluj la Braşov, iar acum e aşteptat înapoi în Gruia. „A crescut mult. Îl aşteptăm la Cluj din vară”, susţine Eugen Trică.

CFR Cluj are puţine variante pentru linia ofensivă, cel puţin în acest moment. Weldon a ieşit din calculele lui Trică, pentru că este indisciplinat. "Nu se implică sută la sută la antrenamente. Eu am spus-o mereu de când am venit aici, am nevoie de oameni care să dea totul", a explicat olteanul.

Problemele din atacul CFR-ului nu se opresc aici. Kapetanos se recuperează în Turcia, după o accidentare mai veche. În lipsa unor veritabile "guri de foc", şefii au găsit o soluţie eficientă: Paul Batin. Atacantul împrumutat la FC Braşov va reveni în Gruia la vară, când îi expiră împrumutul. "Batin a crescut foarte mult în ultimul timp. Mult de tot şi ne bucurăm că este încă jucătorul CFR-ului. O să ne bazăm pe el din vară, când va reveni la echipă", a dezvăluit Eugen Trică.

În urmă cu două sezoane, când evolua la Pandurii Târgu Jiu, Batin nici măcar nu îndrăznea să spere că va reveni în Gruia. "La CFR este greu să te impui. Sincer, îmi este dor de Gruia, dar asta e viaţa de fotbalist", mărturisea atunci vârful care evoluează în prezent la FC Braşov. Paul Batin (foto, în dreapta) face un sezon excelent sub Tâmpa şi a ajuns al doilea golgheter al echipei, cu 8 reuşite. Înţelegerea dintre CFR Cluj şi FC Braşov nu îi permite acestuia să joace în confruntarea directă dintre cele două echipe, din această seară.

Mai multe detalii despre acest subiect puteţi afla în această seară, la ştirile Sport LOOK, care vor fi difuzate de LOOK TV, de la ora 18.45.