CFR in cursa pentru semnatura lui Nistor

Clujenii au început deja discuţiile pentru mijlocaşul Pandurilor, fiind dispuşi să ofere aproape un milion de euro, plus Nicoară cedat definitiv.

Şefii din Gruia vor să profite de faptul că Gigi Becali nu a ajuns la un acord cu Pandurii pentru transferul lui Dan Nistor şi încearcă să i-l sufle Stelei din vară.

Ardelenii au purtat deja o primă rundă de discuţii cu preşedintele gorjenilor, Marin Condescu, căruia i-a fost propusă o sumă apropiată de un milion euro plus transferul definitiv al lui Viorel Nicoară, jucător împrumutat de CFR la Tîrgu Jiu în acest retur.

"Nistor e un jucător foarte bun, e interesant pentru oricine din Liga 1. Pe noi nu ne interesează ce face Steaua, noi sîntem interesaţi doar de mutările noastre. Nu pot să vă spun dacă Nistor e pe lista noastră, veţi vedea la vară cine va semna cu CFR", a spus preşedintele Iuliu Mureşan.

Gigi a pus pe masă 500.000 de euro plus cedarea lui Mihai Răduţ la Pandurii, dar a fost refuzat pe loc. "Avem o ofertă scrisă de la Malaga şi am primit o sumă mult mai mare decît a Stelei. Suma definitivă de transfer e mult mai mare de 1,5 milioane de euro", a plusat Marin Condescu.

Avantaj CFR la semnături
CFR şi Steaua nu sînt la prima afacere unde şi-au intersectat interesele. Sogou e ultimul jucător pe care MM Stoica l-a avut în mînă, fiind propus Stelei, dar managerul din Ghencea a refuzat mutarea motivînd că jucătorul nu se încadrează în profilul de jucător căutat.

Ulterior, Sougou a semnat cu CFR liber de contract şi după un an şi jumătate a fost transferat la Marseille pe 4,5 milioane de euro. Şi Maftei a fost dorit de Stoica la Steaua după despărţirea de Urziceni, dar jucătorul a preferat să semneze cu CFR din cauza trecutului său rapidist.

"Suma totală pentru Nistor ar ajunge la 1,3 milioane de euro. Asta nu e ofertă bună pentru Pandurii? Poate Malaga e dispusă să ofere 1,5 milioane de lei..." (Gigi Becali, patron Steaua)

1,25 milioane de euro e cota lui Nistor pe transfermarkt.de, site-ul specializat în transferuri