Shape of my heart

Jocul si a sa regula de aur: Sa castigi!

Sa pierzi e doar o consecinta a regulii jocului pentru care egalitatea e doar un armistitiu cu rezultat stiut.

Daca azi CFR se va califica nu va face altceva decat sa intareasca inca o data geometria sacra a jocului gruian care mereu a considerat jocul ca un capriciu boem -umbra favorizatului de soarta. Cam tot ce inteleg prin CFR are cumva ,ceva dintr-un gambler nebun si boem fara ca el sa stie sau sa poata accepta asta. Ca un boem veritabil. Ambitia, orgoliul in cardasie cu nebunia la victorie au facut casa buna cu caderea si alienarile care au urmat, jocul de azi proband revenirea intr-un ciclu care aminteste de ambitiile de odinioara. Ceea ce se va dovedi cu siguranta azi e daca noul CFR are atitudine , jocul inca sufera de lacune care nu merita sa fie invocate, el nereprezentand inca vreo speta. L`am intrebat odinioara pe Felice daca neprimirea salariilor a avut un impact asupra jocului la care mi`a replicat: "- Odata ce ai intrat pe teren , joci fotbal, nu esti intr`o fabrica la care daca nu ti`au platit salariul nu mai mergi la munca. Esti jucator !" Cumva vremurile sunt bune, sunt circumstante perfecte pentru cunoasterea celui de langa noi, ideea lui da Vinci despre sfatul dat pe corabia in plina furtuna prinzand inca o data contur.

Cu cat cunosti mai bine CFR cu atat te luminezi la fata mai tare. Nu degeaba a castigat pe Teatrul Viselor! Daca stii sa o privesti, o conducere dat naibii de vesela , cu niste angajati dragi lui Caragiale, spectatatorii si telespectatorii - niste vampiri voiosi alteori putin cam furiosi , in dependenta absoluta de toanele conducerii cam boeme. Ma incearca gandul unui discurs la cald dat de Taiko Muresan , dupa victorie...

Veselia ar atinge apogeul la o victorie si apoi accederea in grupe, dr. Radulescu fiind onorat inca o data cu public insetat doar de performanta. Pana si Boc a purtat tricoul visiniu ajustat cu condurii sai fermecati!

Pana aici doar niste pareri ca niste scoici lasate de mareea in retragere, mai departe insa daca ar fi sa ma gandesc bine doar o mare bucurie: inca un joc european in Gruia , bunele obiceiuri revin!

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
termeni şi condiţii.

Comentarii (17)