Coffee break înainte de amical!

După antrenamentul de dimineață, pentru că jucătorii au avut libertate de mișcare până mâine, au fost de acord să stea lassan la o cafea și să povestească puțin cu reporterul Feri despre situația de la club, despre suporteri, despre CFR în general așa încât, la "masa rotundă", s-au așezatRazzaul Batin, Ionuț Rada, Laszlo Sepsi, Viorel Nicoară, Ciprian Deac, Sergiu Negruț și Alin Minteuan. Pe scurt, "crema românească".

Discuțiile au început cu Alin Minteuan, evident. Întrebat cum i se pare sezonul trecut și ce așteptări are de la campionatul viitor, Minteuan a răspuns că sezonul trecut a fost unul ratat nu numai din punctul de vedere al suporterilor cât și a jucătorilor care au resimțit pe propria piele aceste înfrângeri dureroase. Cu toate acestea, CFR se concentrează pe noul campionat având ca obiectiv obținerea unui nou titlu.

O altă întrebare cel puțin "deșteaptă" face referire la relația dintre jucători în vestiar și în special relația dintre jucători și suporteri, în condițiile în care suporterii își doresc o apropiere mai mare de jucători. La aceste întrebări, Alin Minteuan a declarat că o posibilă relație între jucători și suporteri ar fi foarte greu de realizat în condițiile în care jucătorii au alte treburi, nu neapărat priorități, cât e vorba aici de un orar strict, antrenamente, etc, care de cele mai multe ori nu le permite jucătorilor să facă și altceva în afară de football. Cu toate acestea, Minteuan e de acord că lucrurile trebuie într-un fel sau altul îmbunătățite, că aceste întâlniri cu suporterii s-ar putea realiza pe viitor, în condițiile în care se poate înainta o discuție cu clubul. Pentru asta, și pentru revista pe care vor suporterii să o scoată, Tudor Pop, ne stă la dispoziție cu tot ce ne trebuie. (Asta ca să știm și noi, pe viitor, că avem deschidere către club și mai ales că e deschis spre propuneri, numai să vină).

Întrebați pe rând care e părerea lor despre suporteri și despre atmosfera la CFR, jucătorii au răspuns, pe rând, că atmosfera e dată de jocurile câștigate, de puncte, etc. Așa îi aduci mai aproape de stadion pe suporteri și mai ales, așa îi câștigi (Viorel Nicoară). Cu toate acestea, suporterii sunt foarte importanți pentru spiritul CFR-ist și din cauza aceasta e nevoie de mai multă implicare din partea lor, să meargă în deplasări, să își susțină echipa chiar și în momentele grele, pentru că asta contează foarte mult pentru jucători. Ca o părere personală, Sepsi a declarat că e foarte important ca legătura dintre suporteri și jucători să fie mai strânsă, pentru că de acolo pornește tot. Pe scurt, jucătorii au transmis, mai printre rânduri, că ar fi cazul ca și noi să ne mobilizăm, să venim și noi cu inițiative și mai ales, să susținem în număr cât mai mare culorile vișinii, indiferent de performanțe deoarece, până la urmă, noi nu iubim niște victorii ci niște culori. Ionuț Rada: "sunt de acord că numai împreună putem câștiga. E nevoie de toată lumea, iar când spun toată lumea, mă refer la tot ce implică spiritul CFR!"


O întrebare specială a venit din partea lui Mihai pentru Ciprian Deac. Acesta a fost întrebat cum i se pare concurența de pe postul lui. Deac a răspuns că e un lucru normal, la orice club mare posturile sunt în competiție și asta e bine pentru că îi mobilizeaza și pe ei ca jucători. Pe scurt, pentru el e un lucru normal care nu îl sperie pentru că de el depinde cel mai mult dacă va fi rezervă sau jucător și numai el poate decide acest lucru prin evoluția sa.

Oricum ar fi, jucătorii sunt mai mult decât pregătiți pentru meciul de mâine și mai ales pentru sezonul viitor. Cât despre acest coffee break, urmează să fie uploadat și în variantă video. Așa că stați pe frecvență. Urmează și alte picanterii.

ÎN ATENȚIA TUTUROR CELOR CARE DORESC SĂ PREIA INFORMAȚII DE PE SITE-UL WWW.CHEFERETV.NET: E ABSOLUT OBLIGATORIU SĂ CITEȚI SURSA DE UNDE AVEȚI INFORMAȚIILE, ALTFEL IMPLICAȚIILE POT FI DE NATURĂ PENALĂ. MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

Pe domani! Hai CFR!

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
termeni şi condiţii.

Comentarii (9)