Zucht, Ordnung & Disziplin

Mereu a existat o obsesie pentru ordine si disciplina pe Dr. Radulescu, proprii suporteri simtind primii cat de serios e pusa problema. N-a contat faptul ca CFR a fost jignit in propria ograda - de la vocalize la vandalisme - conducerea clubului a preferat sa inchida ochii continuadu-si asiduu munca de educare a propriilor suporteri ba si a fotografilor. Ceea ce s-a intamplat in timpul meciului cu Rapid a reprezentat inca o palma rasunatoare pe obrazul ceferistilor din tribune si din teren, bataia din T2 provocata de ( cica! ) ultrasii rapidisti infiltrati  s-a rasfrant asupra suporterilor CFR , ei fiind invinovatiti pentru asta. Injuraturile si insultele rasiste ale arienilor rapidisti nici macar nu au fost bagate in seama, Tade si Sulley fiind interpelati intr-o pasareasca de Giulesti care evoca jungla. Insa jendarii si stevarzii si alte neamuri din padure cu auz fin, au interceptat niscaiva jigniri proliferate de CFR si intr-o clipita i-au convocat pe sefii galeriei visinii la vale pentru dare de seama. Petele de sange din T2 , loc dedicat rapidistilor , au fost mobilul mustrarilor si reprosurilor pe care vajnicii paznici intru ordine le-au aruncat asupra galeriei gruiene provocatoare de scandal. Nimic de zis la asemenea interpretare am zis noi, cei de pe margine , dar ne-a venit randul si noua! Finalul de meci a prins toti fotografii CFR buluciti sa prinda imagini cu echipa in fata galeriei insa oamenii de ordine au avut o alta parere. Au primit instructiuni severe din partea sefului pazei: Nu aveam voie sa parasim zona foto, in timp ce fotograful Rapidului era in mijlocul terenului alaturi de echipa sa! La asa paza pot sa vina deja investitorii arabi! Cand propria ta paza, care te mai si cunoaste , te fereste de atacuri violente de patima si niscaiva derapaje sentimentale, ii poti da un curriculum serios pentru alternativa la Scutul Negrul, bacsisul lasat de giulesteni in monezi de 50 de bani fiind suficient de convingator si substantial.

Conducerea care mai mereu s-a plans de suporteri este pusa  in fata unei situatiuni sensibile: Vrea neaparat sa educe fara sa-si vada propriile limitari - una de vaz si alta educationala! Sa lasi ciomagul in mana unor fosti jendari si militieni , ba sa-i mai si faci factori de decizie e ca si cum l-ai lasa pe Bornescu sa apere poarta visinie. Oricum odraslele lor impanzesc clubul in pozitii manageriale care au fost reteta succesului financiar din ultimii 3 ani.

In incheiere le multumim pentru cele 24 de pucte recuperate si le propunem ca inainte de fiecare meci sa trateze serviciul de paza cu niscaiva ceaiuri si prajiturele care calmeaza spiritele si imbogatesc sinapsele si inmugurirea imaginatiei civice! TIFF-ul e pe cale sa inceapa!

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
termeni şi condiţii.

Comentarii (8)