De Zerbi: CFR va castiga Cupa!

"Il Fatnastista" se aştepta la un sezon slab al CFR-ului. Ştie că e greu ca echipa să meargă ceas în campionat, când joacă în Liga Campionilor, mai ales că a trăit experienţa pe pielea lui. Fostul favorit al tribunelor din Gruia e sigur însă că 2013 nu va fi un an fără trofee la Cluj.

Istoria se repetă! CFR Cluj trăieşte un deja-vu simţit şi în 2009 sau 2011. De fiecare dată, după ce a câştigat titlul a urmat un sezon dezastruos. Fost campion cu echipa clujeană, Roberto De Zerbi nu este surprins de evoluţia clasamentului de acum. Se aştepta la o cădere a campioanei, după sezonul bun din Ligă. Ajuns în Serie D, fostul decar din Gruia urmăreşte tot timpul echipa clujeană. „În toată istoria, când CFR joacă în competiţiile europene are scăpări în campionat. În plus, în acest an au avut un sac de ghinioane, foarte mulţi jucători buni care au fost accidentaţi multe luni. Deac, Vass, Bakary şi alţii. Echipa a plătit scump aceste accidentări”, explică italianul.


De Zerbi ştie cum poate să îşi salveze CFR sezonul: trebuie să câştige Cupa României. Nu a uitat nici acum finala Cupei, din 2010 şi regretă că nu a trăit emoţia penalty-urilor care au adus cupa la Cluj. A fost schimbat de Mandorlini, în minutul 92. „În Cupă îmi amintesc că am jucat titular. La Iaşi, cu Vaslui. La Astra, CFR trebuie să învingă sau să facă egal, cu gol. E un obiectiv important. Am vorbit cu Mureşan şi Răzvan Zamfir, iar ei cred în câştigarea Cupei. Aşa cred şi eu, că vor câştiga”, a mai...citeste mai mult...

Sursa: citynews.ro