Stana jubilează după transferul său la CFR

Stana jubilează după transferul său la CFR: "E normal să fii entuziasmat când ajungi la un club ca CFR"!

Mijlocaşul Daniel Stana a fost transferat de la Ceahlăul Piatra Neamţ la insistenţele lui Vasile Miriuţă. Cei doi au mai lucrat împreună în perioada în care actualul tehnician al CFR-ului antrena formaţia nemţeană.

CFR Cluj a rezolvat azi transferurile lui Daniel Stana şi Antonio Jakolis.Primul dintre aceştia este mijlocaş, are 31 de ani şi a evoluat ultima dată la Ceahlăul. Stana se declară încântat de mutarea făcută şi spune că transferul la CFR Cluj reprezintă un pas înainte în cariera sa. "Pentru mine lucrurile sunt clare, din punctul meu de vedere este un pas înainte pentru mine faptul că am venit la CFR. E normal să fii entuziasmat când ajungi la un club de anvergura CFR-ului! Sper să am aceleaşi evoluţii pe care le-am avut şi la Piatra Neamţ şi să mă impun Am vorbit şi cu domnul Vasile Miriuţă, dânsul ştie ce pot şi sper să fie mulţumit de mine, mai cu seamă că ştie ce tip de jucător sunt, ce poate scoate de la mine. Nu în ultimul rând şi eu cunosc foarte bine exigenţele sale, ştiu ce am de făcut", a declarat Stana.

Fotbalistul care a debutat în Liga 1 la Internaţional Curtea de Argeş aşteaptă cu nerăbdare să debuteze în cupele europene. Daniel Stana este convins că CFR Cluj poate să ajungă în Europa League şi îşi doreşte să pună umărul la realizarea acestui obiectiv. "În primul rând am venit să joc, am spus mai devreme că vreau să repet evoluţiile care le-am avut la Piatra-Neamţ, iar din punctul meu de vedere au fost apreciate.Pentru mine este prima experienţă europeană, am unele emoţii, dar cred că ne putem califica în grupele Europa League, însă cu multă muncă. Va fi greu, dar nu imposibil", a mai afirmat Stana.

Şi preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, este mulţumit de achiziţiile făcute. "Daniel Stana e un jucător care ne trebuie, e un fotbalist care îi place mult lui Vasile Miriuţă şi îmi place şi mie. Chiar l-am urmărit în sezonul trecut şi mi-a lăsat o impresie foarte bună. Cred că ne va ajuta mult, e un fotbalist care se achită foarte bine de ceea ce îi cere antrenorul, un fotbalist bun. Iar Antonio Jakolis este o extremă de viteză şi ne-a impresionat plăcut, e talentat şi cred că se va impune", a spus Mureşan pentru citynews.ro... cititi mai mult aici...