Indigo

09 Martie 2015
Joo Ferenc
Accesări: 2918

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Meciul a fost un deja-vu al celui de odinioara, novicele Chivulete luand locul preacucernicului Tudor  la fraiele unui meci care poate sa decida titlul. Un meci care nu trebuia sub nici un chip scapat de sub control, cele doua penaltiuri neacordate - unul mai clar decat vinul din paharul lui Tamas celalalt , daca nu era vorba de CFR , acordat in 4 din 5 cazuri. Adita Paun , drept raspuns la obraznicia de a cadea in careu , a mai primit si un galben preventiv , la cumul pentru meciurile viitoare. Ceea ce vedem e cu bataie lunga, Burleanu & co. prin incompetenta si politica partinitoare vadita au atras pana si mania gazetarilor damboviteni iritati de atata transparenta in arta sforariei si obrazniciei. Steaua traieste artificial bine legata la aparate si bine intubata in asteptarea oierului mesianic. In schimb CFR plateste polite vechi, vremurile fiind propice , debandada din administrativul gruian lasand soarecii sa danseze unde vor...

Trica a mai fost martor -unul din teren - la acest scenariu, decimarea jocului si atacul psihologic fiind unul des folosit impotriva visiniilor, in orice circumstante. Ceea ce e de consemnat este grosolania si rudimentarismul celora care au incredintat aceasta executie pe mana unei primate cum s-a dovedit a fi Chivulete.

Ceea ce scandalizeaza este ca CFR traieste si nu oricum, ca o echipa constienta de trecutul ei , de ceea ce a insemnat siajul ei in fotbalul mare. Poti fi ex-campion european , nu e lucru putin , insa daca nu ai batut`o pe Roma si United la ele acasa , privesti cam chioras la palmaresul vecinului, mai ales daca l-ai pierdut pe al tau. Punctele din CL sunt o stacheta care greu va fi depasita in curand de vreo echipa romaneasca! Stiu, suna a naftalina dar pe asemenea amintiri se incheaga istoria unui club care ii da continuitate ca o conspiratie vesela a istoriei.

Cred ca ideatic, faptul ca CFR a pierdut meciul este un amanunt nesemnificativ versus maniera in care a facut-o, arbitrajul demonstrand inca o data putregaiul din curtea LPF&FRF.  Eugen Trica a reusit un transplant de vointa si indarjire care poate sa fie considerata o minune, echipa CFR , chiar si dupa primirea golului hilar, fiind parca echipa gazda in Ghencea.

Am castigat un antrenor, echipa crede in destinul ei, punctele furate in maniera locala si prin legi strambe dar legi, se vor intoarce. Destinul CFR e o axioma absurd combatuta de spiritul dambovitean care inca nu stie ce reprezinta o axioma.

Noul CFR mai are un singur pas de facut : Curatenia de primavara in propria ograda! Oameni noi la vremuri noi, competenta luand locul purcoiului de bani in jurul caruia s-au grupat capuse si hiene laolalta.

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
termeni şi condiţii.

Comentarii (12)