Dealul cu gânduri

30 Decembrie 2016
Che ->
Accesări: 11745

Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Pentru suflete fericite, doar gânduri bune în noul an. Doar gânduri bune pentru anul ce trece. Doar idei constructive și acțiuni împletite în realitate.

În linii mari acesta a fost anul nostru, al tuturor celor care vibrăm într-o formă sau alta în frecvențe alb-vișinii. Căci, cine ar fi crezut că echipa din dealul Gruii va trece prin furcile caudine? Deși nu e vorba de umilință în sensul larg perceput ci de smerenie, de asprime, de critici severe, de mângâieri adesea părintești, de a distinge, separa, descompune binele de rău, novicele de priceput, dragostea de simpatie, nebunia de entuziasm. Probabil nimeni sau puțini. Deși loja se pronunțase în interviul lui Ivanovici din Gruia ca totul va fi susținut 7-8 ani.

Nu am înțeles atunci sau nu am dat importanță, cert este că din rațiuni economice sau politice, ori suficiență fie sastisire sau pur si simplu, genomul patentat al modernului CFR a fost atins de decrepitudine.  Cu bune, cu rele am ajuns astăzi să reprezentăm, în ciuda vicisitudinilor, o reală primejdie pentru anormala normalitate a clubului de cuci nebunatici de prin perimata capitală format din FRF, LPF, AJF și FCSB. Tot răul spre bine. Firește, spre binele nostru.

Și totuși cine ar fi crezut că odată ajunși în situația de a reorganiza financiar și administrativ clubul feroviar clujean, demersurile vor avea succes? La prohodire mulți s-au înghesuit, puțini au rezistat pe baricade. Și acesta este un semn de însănătoșire. Învredniciți cu laude este Familia CFR, o altă sintagmă întrebuințată la fel de ușor precum o declarație de iubire aruncată-n vânt. Familia CFR nu a avut greutatea necesară a ceea ce exprimă sintagma decât în anii ce ne-au maturizat, în anii de  reorganizare asumată. Acum are greutatea necesară. Acum, Familia CFR, de la conducători, la finanțatori, care or fi ei, la antrenori, jucători și suporteri, este vrednică de laude.

Toți ați făcut eforturi uriașe, după putință și înțelegere, iar CFR Cluj a devenit echipa cu coloană vertebrală, echipa care te face să îți placă fotbalul, echipa care inventează și reinventează jucători, antrenori și zâmbete.

Stați în continuare alături de echipă, faceți parte din Familia CFR, nu asimilați sufletește nici prognozele fataliste, dar nici cele grandioase ale fariseilor, ci doar iubiți culorile. În tot acest timp CFR Cluj a probat buna intenție, corectitudinea, stabilitatea și robustețea necesare unui proiect de revitalizare sănătos. Nu există altă finalitate decât cea fericită.

Smerenie. Muncă. Gânduri bune. Ingenuitate. Sprijin. Fidelitate. Satisfacție. Înțelegere. Prezență.

Toate acestea săvârșesc Familia CFR, iar CFR-ul este săvârșit din ele.

Mulțumesc Familiei CFR!

Hai CFR 1907 Cluj!

O zi bună și un an nou cu împliniri, prieteni!

Che

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0
termeni şi condiţii.

Comentarii (15)