"Daca vine frigul mai repede, prind paltonul"

Petre Grigoraș, antrenorul CFR-ului, s-a arătat nemulțumit de jocul echipei sale la meciul cu Corona Brașov, din etapa a șasea a primei ligi, încheiat cu scorul de 1-0 petru cei din Gruia. Grig susține că a existat o teamă de rezultat în rândul lotului, și că va încerca să remedieze această situație în cele 3 săptămâni în care campionatul va fi întrerupt.

"Se vede o crispare, o lipsă de încredere, multe lucruri trebuiesc schimbate. Dacă ne vom prezenta în continuare așa, nu puteam progresa. Suntem temători, au fost și niște rezultate rușinoase, cum ar fi înfrângerile la Vaslui și de la Steaua. Ne bucurăm exagerat pentru o victorie cu o echipă ce avea un singur punct. A fost greu și gazonul, dar a fost greu pentru ambele echipe. Natura s-a dezlănțuit astăzi. A plouat și ne-a adus noroc.
Am rezolvat prea puține lucruri. Voi încerca să îndrept ce se poate îndrepta. Voi încerca să aduc altă viziune în joc și sper să vină rezultate. Dar e foarte greu, nu mă aşteptam să fie atât de greu. Scorul de astăzi mă mulțumește, jocul nu. Nu mă așteptam să avem atâtea probleme. Dacă în cele 3 săptămâni de pauză nu voi reuși să fac echipa să arate altfel, înseamnă că am bătut drumul degeaba. Dacă vine frigul mai repede, cred că o să prind și paltonul", a spus tehnicianul CFR-ului la conferinţa de presă.
Grigoraș a explicat și de ce Ricardo Cadu nu a fost nici măcar pe banca de rezerve la partida cu brașovenii....cititi mai mult aici ...
"Cadu a fost accidentat, la fel ca Felgueiras. Sper ca de joi să fie amândoi apți, și să reintre în programul normal al echipei."